LOPPUUNMYYTY
La 16.3.2024 – Vesterinen Yhtyeineen

Valtaisaa suosiota nauttiva Vesterinen Yhtyeineen jatkaa loppuunmyytyjen Hetken ikuinen -konserttien sarjaa myös keväällä 2024.

Helmikuussa alkava kiertue kattaa yhteensä 15 paikkakuntaa ympäri Suomen. Bändin hurja suosio Suomen musiikkitaivaan huipulla sementoitui viimeistään maaliskuussa 2023 ilmestyneen Hetken ikuinen -albumin myötä. Levy sisältää upean nimibiisin lisäksi valtavaksi radiohitiksi nousseen Kohti sydänpeltoja sekä tuoreen singlen Ilman mua, joka on vahvassa nousussa Suomen virallisella radiolistalla.

”On mahtavaa jatkaa yhtyeen tähän mennessä komeinta kiertuetta keväällä 24. Soitonnälkä on kyltymätön ja se ei tyydyty kuin soittamalla lisää ja sukeltamalla musiikkiin yhdessä laulujemme ystävien kanssa”, yhtyeen nokkamies Tero Vesterinen iloitsee tulevista keikoista.

 

★ INFO ★

Vesterinen Yhtyeineen – Hetken ikuinen

Ovet klo 20:00
Showtime klo 21:30

Ikäraja 18 vuotta

Maksuton bussikuljetus kulkee Original Sokos Hotel Kaarlen ja Kampushallin välillä. Kuljetus alkaen klo 19.45, bussi kulkee konsertin alkuun saakka ja taas konsertin jälkeen n. klo 22.45 kunnes yleisöstä halukkaat on kuljetettu takaisin Kokkolan keskustaan.

Tapahtumassa ei ole varsinaisia istumapaikkoja. Anniskeluttiskien lähistöllä on muutama pöytä ja istumapaikka.

Seuraa meitä Facebookissa ja Instagramissa!

Campus Nights on Osuuskauppa KPO:n kehittämä tapahtumakonsepti, joka tuo Suomen eturivin esiintyjiä Kokkolaan.

Aikaisemmissa Campus Nights -illoissa ovat esiintyneet mm. Antti Tuisku, Teflon Brothers, Lauri Tähkä ja Suvi Teräsniska. Konsertit järjestetään läheisessä yhteistyössä Sokos Hotel Kaarlen ja sen ravintoloiden kanssa.

 

Tapahtumapaikka

Kampushalli
Teknologiakatu 8, 67100 Kokkola
(ajo-ohje)