Festari-info

Toivotamme jokaisen vieraan tervetulleeksi festareille!

Info

Venetsialaisten iltajuhlaa vietetään Kokkolassa keskellä keskustaa Kokkolan tapahtumapuistossa. Katuosoite on Kaarlenkatu 5, 67100 Kokkola.

Aikataulut

Aikataulu julkaistaan myöhemmin.

Tapahtuma on ikärajaton. Venetsialaisten suositusikäraja on 13 vuotta ja alle 13-vuotiaat voivat osallistua tapahtumaan ainoastaan maksavan täysi-ikäisen valvojan seurassa.

Kaikki 10-17-vuotiaat tarvitsevat tapahtumaan oman nuorisolipun.

Alle 10-vuotiaat lapset pääsevät Venetsialaisiin ilmaiseksi täysi-ikäisen maksavan huoltajan seurassa.

Valmistauduthan todistamaan lapsen iän portilla.

Anniskelualueiden sekä VIP-alueen ikäraja on 18 vuotta.

Käytäthän julkista liikennettä saapuessasi venetsialaisiin. Kokkolaan pääsee kätevästi junalla ja busseilla ympäri Suomen:

www.vr.fi
www.matkahuolto.fi
www.onnibus.fi

Alueelle ei saa tuoda alkoholia, huumeita, lasipulloja tai -purkkeja, ampuma- tai teräsaseita tai muita vahingoittamiseen tarkoitettuja välineitä, monitoimityökaluja, räjähteitä, ilotulitteita, laserosoittimia tai muita vastaavia esineitä.

Myös sateenvarjot ovat kiellettyjä alueella, koska ne aiheuttavat näköesteitä. Pyydämme jättämään selfie-tikut kotiin. Festivaalialueen porteilla tehdään turvatarkastus.

Järjestyksenvalvojat tekevät portilla lopullisen päätöksen, onko jokin esine turvallisuusriski festivaalialueella.

Kaikki liput vaihdetaan joko ennakkoon tai viimeistään portilla rannekkeeseen. Rannekkeen avulla sinulla on mahdollisuus tarvittaessa poistua alueelta ja palata takaisin.

Venetsialaisissa huomioidaan myös liikuntarajoitteiset vieraat. Lippukojun vieressä sijaitsee kaksi invaparkkipaikkaa pysäköintiä varten, lippukojulle saakka pääsee myös taksilla/autolla.

Alueella on inva-wc:t ja lavan yhteydessä on pyörätuolikoroke.

Liikuntarajoitteiset henkilöt ja muut erityisryhmät (esim. näkövammaiset) tarvitsevat normaalit pääsyliput alueelle, avustaja pääsee mukaan ilmaiseksi. Otathan mukaan todistuksen avustajan tarpeesta.

Pyörätuolilla liikkuvia pyydetään tarvittaessa ottamaan yhteys henkilökuntaan joka neuvoo helpoimman tien portilta katsomoon.

Varaathan käteistä rahaa mukaan, jotta asioiminen olisi mahdollisimman sujuvaa ravintoloissa ja ruokakojuissa.

Yleisimmät pankki- ja luottokortit toimivat maksuvälineenä lähes kaikissa pisteissä.

Muistutamme kuulon suojaamisen tärkeydestä! Suosittelemme ottamaan omat tulpat mukaan.

Korvatulppia voit myös ostaa tapahtuma-alueelta.

Valokuvaaminen alueella on erittäin sallittua. Muistathan huomaavaisuuden sekä kunnioita muiden vieraiden yksityisyyttä.

Joillain artisteilla voi olla poikkeavia kuvaussääntöjä, joten noudatattehan järjestyksenvalvojien antamia ohjeistuksia.

Voit tuoda mukanasi järjestelmäkameran, pokkarikameran tai kännykkäkameran. Kuvaaminen on sallittua käsivaralta. Jalustoiden tuominen on turvallisuussyistä kielletty.

Keikkojen videokuvaaminen ammattikalustolla ilman artistin edustajilta saatua lupaa on kielletty.

Tapahtumassa otetaan kuvia sekä videokuvaa järjestäjän toimesta. Materiaalia voidaan käyttää järjestäjän tapahtumien markkinointiin.

Muista: #kokkolanvenetsialaiset
@kokkolanvenetsialaiset

Venetsialaisissa on wc-alue. Pyörätuolivieraita varten löytyy invavessoja. Ethän pissi pusikoihin.

Tupakointi on sallittu vain erikseen merkityillä tupakointialueilla K-18-alueen sisällä. 

Sähkötupakkatuotteiden ja -nesteiden tuominen alueelle on sallittua.

Viethän löytämäsi arvotavarat alueen löytötavarapisteeseen, joka sijaitsee portin yhteydessä. Omaa kadonnutta omaisuuttaan voi tiedustella löytötavarapisteestä.

Tapahtuma-alueelta löytyy ensiapupiste.

Kauppatorin välittömästä läheisyydestä löytyy taksitolppa.

Olemme luopuneet muovipilleistä ja tarjoilemme juomat tölkeistä muovituoppien sijaan.

Käytössä on tölkkipantti. Kun palautat ehjän tölkin tiskille, saat pantin takaisin tai se hyvitetään uudessa ostoksessasi.

Venetsialaiset on 100% tasa-arvoinen festivaali ja toivotamme jokaisen vieraan tervetulleeksi Venetsialaisiin omana itsenään.

Emme hyväksy minkäänlaista syrjintää tai häirintää esimerkiksi sukupuolen, tiettyyn etniseen ryhmään kuulumisen, ihonvärin tai seksuaalisen suuntautumisen vuoksi.

Jos näet tai koet itseesi, ystäviisi tai muihin vieraisiin kohdistuvaa käytöstä, joka tuntuu ahdistavalta tai epäsopivalta, tai ei jollain tavalla tue tasa-arvoisuutta ja yhdenvertaisuutta, ilmoitathan siitä välittömästi lähimmälle järjestyksenvalvojalle.

Edellytämme, että asiakkaamme kunnioittavat kaikkia vieraita, käyttäytyvät ihmisiksi ja ottavat toisensa huomioon, sekä kohtelevat muita kuten toivoisivat itseään kohdeltavan.