Festari-info

Sun Pampas järjestetään Ylivieskan jäähallissa sekä sen välittömässä läheisyydessä.
Katuosoite on Närhitie 2, 84100 Ylivieska.

Pysäköinti
Pysäköintialue sijaitsee urheilutalon parkkipaikalla jäähallin vieressä. Pysäköinti alueelle on ilmainen.

Esteettömyys
Sun Pampasissa huomioidaan myös liikuntarajoitteiset asiakkaat.

Ikärajat
Sun Pampasin ikäraja on 18 vuotta. Henkilöllisyystodistuksena hyväksytään vain viralliset henkilöllisyystodistukset, joita ovat ajokortti, passi ja kuvallinen henkilökortti. Kelakortti ei ole virallinen henkilöllisyystodistus.

Liput ja rannekkeet
Liput vaihdetaan rannekkeisiin tapahtuma-alueen portilla.

Korvatulpat
Muistutamme kuulon suojaamisen tärkeydestä! Suosittelemme ottamaan omat tulpat mukaan.

Narikka
Narikka löytyy sisäänkäynnin yhteydestä.

Löytötavarat
Viethän löytämäsi arvotavarat alueen portille. Löytötavaroita voi kysellä jälkikäteen nettisivuilta löytyvistä puhelinnumeroista.

Turvallisuus ja kielletyt esineet
Sun Pampasiiin ei saa tuoda alkoholia, huumeita, lasipulloja tai -purkkeja, ampuma- tai teräsaseita tai muita vahingoittamiseen tarkoitettuja välineitä, monitoimityökaluja, räjähteitä, ilotulitteita, laserosoittimia tai muita vastaavia esineitä. Myös sateenvarjot ovat kiellettyjä alueella, koska ne aiheuttavat näköesteitä. Pyydämme jättämään selfie-tikut kotiin. Festivaalialueen porteilla tehdään turvatarkastus. Järjestyksenvalvojat tekevät portilla lopullisen päätöksen, onko jokin esine turvallisuusriski festivaalialueella.

Vesipiste
Vesipiste sijaitsee käsienpesupisteen yhteydessä. Voit ottaa tyhjän muovisen vesipullon mukaan festareille.

Maksaminen ja pankkikortit
Varaathan käteistä rahaa mukaan, jotta asioiminen olisi mahdollisimman sujuvaa ravintoloissa ja ruokakojuissa. Myös yleisimmät pankki- ja luottokortit toimivat maksuvälineenä.

Anniskelu sekä ruokailu
Alueella on anniskelupisteitä sekä ruokakojuja. Alueelle ei saa tuoda omia ruokia. Ostaessasi festarialueen anniskelupisteiltä virvokkeita, saat sen tölkissä. Tölkit ovat kierrätettäviä, eli saat uuden juoman aina omaan tölkkiisi. Tölkin pantti 1 €.

WC
Festareilla on wc-alue. Pyörätuolivieraita varten löytyy invavessoja. Ethän pissi pusikoihin.

Ensiapu
Tapahtuma-alueelta löytyy SPR:n ensiapupiste Jäähallin sisäpuolella. Lisäksi alueella kiertävät SPR:n henkilöt.

Tasa-arvo ja yhdenvertaisuus
Sun Pampas on 100% tasa-arvoinen festivaali ja toivotamme jokaisen vieraan tervetulleeksi Venetsialaisiin omana itsenään.
Emme hyväksy minkäänlaista syrjintää tai häirintää esimerkiksi sukupuolen, tiettyyn etniseen ryhmään kuulumisen, ihonvärin tai seksuaalisen suuntautumisen vuoksi.
Jos näet tai koet itseesi, ystäviisi tai muihin vieraisiin kohdistuvaa käytöstä, joka tuntuu ahdistavalta tai epäsopivalta, tai ei jollain tavalla tue tasa-arvoisuutta ja yhdenvertaisuutta, ilmoitathan siitä välittömästi lähimmälle järjestyksenvalvojalle.
Edellytämme, että asiakkaamme kunnioittavat kaikkia vieraita, käyttäytyvät ihmisiksi ja ottavat toisensa huomioon, sekä kohtelevat muita kuten toivoisivat itseään kohdeltavan.