LOPPUUNMYYTY
Pe 15.3.2024 – Vesterinen Yhtyeineen

Vesterinen Yhtyeineen myi Kampushallin täyteen – Lisäkeikka perjantaille 15.3.2024

Vesterinen Yhtyeineen myi Kokkolan Kampushallin lauantain 16.3. keikan täyteen sen verran nopeasti, että bändi soittaa Kampushallissa myös perjantaina 15. maaliskuuta. Lisäkonsertin liput ovat nyt myynnissä, varmista paikka ja hanki omasi ajoissa ennakkoon.

Bändin hurja suosio Suomen musiikkitaivaan huipulla sementoitui viimeistään maaliskuussa 2023 ilmestyneen Hetken ikuinen -albumin myötä. Levy sisältää upean nimibiisin lisäksi valtavaksi radiohitiksi nousseen Kohti sydänpeltoja sekä tuoreen singlen Ilman mua, joka on vahvassa nousussa Suomen virallisella radiolistalla. Levyn kiertue on ollut menestys ja kymmenhenkisen yhtyeen lähes kaikki keikat ovat olleet hyvissä ajoin ennakkoon loppuunmyytyjä.

 

★ INFO ★

Vesterinen Yhtyeineen – Hetken ikuinen

Ovet klo 20:00
Showtime klo 21:30

Ikäraja 18 vuotta

Maksuton bussikuljetus kulkee Original Sokos Hotel Kaarlen ja Kampushallin välillä. Kuljetus alkaen klo 19.45, bussi kulkee konsertin alkuun saakka ja taas konsertin jälkeen n. klo 22.45 kunnes yleisöstä halukkaat on kuljetettu takaisin Kokkolan keskustaan.

Tapahtumassa ei ole varsinaisia istumapaikkoja. Anniskeluttiskien lähistöllä on muutama pöytä ja istumapaikka.

Seuraa meitä Facebookissa ja Instagramissa!

Campus Nights on Osuuskauppa KPO:n kehittämä tapahtumakonsepti, joka tuo Suomen eturivin esiintyjiä Kokkolaan.

Aikaisemmissa Campus Nights -illoissa ovat esiintyneet mm. Antti Tuisku, Teflon Brothers, Lauri Tähkä ja Suvi Teräsniska. Konsertit järjestetään läheisessä yhteistyössä Sokos Hotel Kaarlen ja sen ravintoloiden kanssa.

 

Tapahtumapaikka

Kampushalli
Teknologiakatu 8, 67100 Kokkola
(ajo-ohje)